What makes a house
a home?

Esther Schanzleh

Het zijn niet de accessoires en de kussentjes. Het is niet het nabootsen dat ik wens. Het is niet de optelsom van alle materialen die ik met kennis en vakkundigheid ontwerp, vorm, creëer en verfijn. Het is de tijd die ik erin steek. De vele dagen, weken en maanden voordat ik eindelijk dat het ene woord thuis kan plaatsen die mijn ontwerpstudio verlaat. Het is het symbool van mijn vindingrijkheid, verantwoordelijkheid en creativiteit. Dit is wat ik maak. Dit is wat ik doe. En na verloop van tijd maakt dit het helemaal van jou.

Where interior meets
your senses

Welkom bij NAIS-
Jouw partner in interieurontwerp!

Bij NAIS geloof ik dat jouw leefomgeving een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid, stijl en levensstijl. NAIS staat klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om je huis, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Ik ben er om je te helpen bij elke stap van het proces Mijn aanpak is gebaseerd op nauw overleg met jouw als klant. Ik wil jouw visie begrijpen, jouw behoeften en wensen identificeren en deze vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp. Samen creëren we een ruime die perfect bij je past en waar je je helemaal thuis voelt.

Wat kun je van mij verwachten?
Creativiteit en originaliteit Ik ben bedreven in het bedenken van creatieve oplossingen en unieke ontwerpen die jouw ruimte onderscheiden van de rest.
Functionaliteit Ik houd niet alleen rekening met esthetiek, maar ook met de functionaliteit van ruimte zodat deze perfect aansluit op jouw levensstijl en dagelijkse behoeften.
Kwaliteit Ik streef naar tijdloze ontwerpen met hoogwaardige materialen, zodat jouw interieur lang meegaat.
Projectbegeleiding
Van concept tot realisatie sta ik aan je zijde. Ik coördineer het hele proces, werk samen met betrouwbare partners en zorg voor een vlotte en zorgeloze uitvoering van het project.
Transperantie en Budgetbeheer
Bij NAIS hecht ik veel belang aan transparantie. Ik werk met duidelijke offertes en houd mij aan het afgesproken budget, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we hoe ik jouw interieurwensen kan vervullen en een omgeving kan creëren waarin jij je thuis voelt. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen iets moois te creëren!

BOOK A CONSULTATION

Then I will lead you through our joint process.