Ontwerpdiensten

EEN GOED ONTWERP VOOR IEDEREEN HAALBAAR

Begin tot eind

Mijn expertise in luxe interieurs is niet voor niets gewenst. Ik ben er trots op dat elk project van een idee zich tot een voltooid kunstwerk ontplooid. Van voorlopig interieur, ontwerpdiensten en onderzoek in heel Nederland, inkoop en installatie, het beheer van alle transacties van begin tot eind, en alles daartussenin. Mijn uitgebreide netwerk van doorgelichte aannemers en fabrikanten maakt het voor u gemakkelijk om zich veilig en vertrouwd door het proces mee te bewegen.

Het gaat mij allemaal om het creëren van unieke ruimtes die u ‘voelt’ op het
moment dat u door de deur loopt. Geen detail is te klein. Van verlichtingskeuzes
en verfkleur tot meer betrokken diensten. Ik sta voor u klaar bij elke
stap. Ik neem de tijd om uw visie te begrijpen en zal u ontlasten door het volledige proces te coördineren.

Verander uw huis in een thuis met mijn creatieve touch

Ontwerp het

Soms werkt een ruimte niet zoals u wilt en is een opknapbeurt nodig om het op te fleuren, om van uw huis een thuis te maken. Of u staat op het punt om het huis van uw dromen te bouwen, maar u bent bang dat u belangrijke bouwstappen over het hoofd ziet. U heeft ideeën en visies, maar u weet niet hoe u ze moet uitvoeren. U heeft advies en begeleiding nodig.

Ik zal u door de eindeloze ontwerpkeuzes leiden en zo stroomlijnen op basis van uw persoonlijke stijl, kwaliteit, budget en geschiktheid voor het huis.

Het ontwerp > het proces

Hier bij NAIS ontwerp ik niet alleen,

  • Ik help u een huis te creëren dat een gevoel van saamhorigheid uitstraalt 
  • Ik werk met unieke stijlen om een ruimte aan te passen die uw persoonlijkheid weerspiegelt
  • Ik bied tekeningen in 3D om u te helpen uw ruimte te visualiseren voordat deze tot leven komt 
  • Ik werk door middel van ontwerpvergaderingen in persoon of online en bezoek ter plaatse om ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald  
  • Ik maak ontwerppresentaties, materiaalborden, specificatiepakketten en bouwschema’s om ervoor te zorgen dat alles in een ruimte naadloos op elkaar aansluit
  • Ik zal mijn uiterste best doen om uw tijdlijn en wensen te volgen 

Waar ik mij het liefste voor in zet

Ontwerp & materiaalkeuze

Ik help het concept te realiseren van mooie woningen tot in het kleinste detail. Selectie van vloeren, verfkleuren, op maat gemaakte kasten en alles daartussenin. Zodra de bouwmaterialen zijn geselecteerd, ga ik verder met de meubels en afwerkingen. Van stoffen, verlichting, gordijnen tot de decoratie.

In een één-op één presentatie maak ik elk kamerontwerp om u te helpen het ontwerp en het concept van uw huis te visualiseren. In mijn studio of op locatie vinden de ontwerpbesprekingen plaats.

Projectmanagement

Elk project is anders, maar één ding waar ik consequent in ben is communicatie. Werken met leveranciers, aannemers en zelfs het organiseren van zorgeloos verhuizen is mijn specialiteit. Ik kan elk detail van uw project tot in de puntjes verzorgen.

Ik volg alle logistiek van bestelde artikelen op en regel de leveringen. En het allerbelangrijkste:

Ik ben bij alle installaties aanwezig om ervoor te zorgen dat we het gewenste resultaat behalen.

Online ontwerpservices en -pakketten

Ik ben weliswaar gevestigd in Waddinxveen, maar ik help klanten in heel Nederland. Kunnen wij elkaar niet persoonlijk ontmoeten? Geen probleem! Mijn online ontwerpdiensten vervangen eventueel de initiële persoonlijke ontmoetingen, maar mijn focus blijft hetzelfde.

Ik gebruik foto’s en afmetingen van uw ruimte om een 3d-model te maken. Van daaruit adviseer ik in materiaalkeuzes en inrichtingskeuzes.

Pakketten kunnen, in afstemming, worden aangepast aan wat uw wensen zijn.

Klaar om met uw project te beginnen?

CONTACT